Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
SE ALLE ENHETER

TILBUD: TRAKTORDREVNE TROMMELHUGGERE

Beskrivelse av enheten

SKORPION RB 280 er den minste trommelhoggeren som er egnet for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å få flis med uniform størrelse. På grunn av dens egenskaper er maskinen egnet spesielt for dyrkere av vier for biomasse. Flishuggeren brukes til hugging av grener og trestammer med en diameter på opptil 18 cm. Maskinen er en trommelhugger som skal brukes sammen med en landbrukstraktor med kraftuttak, med effekt på minst 60 hk (540 omdr./min).

Innmatingsområdet med munning med bredde på 265 mm og høyde på 190 mm tillater å hugge hele grener med blader og nåler eller runde trestykker med diameter på 18 cm. Huggesystemet består av 3 skjærekniver anordnet i sektorer på trommelen, og én motkniv. Denne løsningen gir meget høy ytelse med forholdsvis lav traktoreffekt.

Alle knivene er laget av spesielt utvalgt verktøystål og varmebehandlet.

Flisen har en jevn størrelse takket være en sil som er montert under skjæresystemet. Flisen kastes ut ved hjelp av en vifte gjennom et utkastrør som kan dreies rundt 360 grader ved hjelp av en skruemekanisme.

Skorpion 280 RB har en hydraulisk innmater bestående av to ruller drevet av separate hydrauliske motorer med reduksjonsgir. Materullene er drevet av en egen hydraulikkpumpe, som er en fordel. Traktoren tjener bare som en drivenhet for flishuggeren.

Flishuggeren er som standard utstyrt med en av de mest moderne elektroniske avlastningssystemer i Europa, som automatisk hindrer overbelastning av drivsystemet ved å midlertidig stoppe innmatingssystemet. Takket være systemets programvare kan du enkelt endre innstillingene på maskinen og tilpasse den til dine individuelle behov. Programmene «tykt tre» og «tynt tre» kan raskt veksles for å tilpasse maskinen til materialet og øke effektiviteten. Systemet har en innebygd drifttidsteller.

Flisen kan brukes til direkte forbrenning i ovner, produksjon av kompost, for dekorative formål, og etter ytterligere behandling med en hammerkvern som råmateriale for produksjon av briketter og pellets.

 

Spesifikasjoner

MODELL

SKORPION 280 RB

Størrelse (L x B x H) [mm] 1775 x 1980 (2700)* x 2250 (3050)*
Vekt [kg] 1100
Grendiameter [mm] 180
Kniver [stk.] 3 skjærekniver + 1 motkniv
Innmatingshastighet [mb/min] opptil 22
Kapasitet [m3/h] opptil 10
Bredde på oppmalt avfall [mm] til 25 (kommer an på materiale)
Innmating to ruller med hydraulisk drift
Trommeldiameter [mm] 420
Innmatingsbord (B x H) [mm] 265 x 190
Sikt [mm] 30x30 eller 50x50
Drivkraft traktordrevet (PTO)
Minimal kraft på traktor [hk] 60

()* – størrelse når maskinen er i drif

 

Standard utstyr:

  • Utkastrør med skruemekanisme for 360 grader rotasjon, avviser
  • Eget hydraulikksystem
  • Kraftuttak
  • No-stress (regulerer innmatingen etter belastning)

 

spør om enheten

TEKNAMOTOR 2019
implementering:dwarazy.com
opp